Handlevogn er tom
 

Personvernerklæring - Janusfabrikken AS

INTRODUKSJON

Denne personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som utføres av Janusfabrikken AS (Janusfabrikken AS/vi/oss) i forbindelse med handel i vår nettbutikk, besøker nettsiden vår eller på annen måte samhandler med oss.
Det er viktig for oss å bruke opplysningene dine kun i samsvar med gjeldende lovgivning om personvern og forventningene dine. Vi skal være tydelige på hvordan vi bruker dem.
Denne personvernerklæringen vil forklare hvilke opplysninger som innhentes, hvorfor de innhentes, hvordan innhentede opplysninger blir brukt og hvilke alternativer og rettigheter du har vedrørende innhenting av personopplysninger.
 
HVILKE OPPLYSNINGER VI KAN INNHENTE

I forbindelse med de ulike måtene vi kan samhandle med deg på og de ulike tjenestene vi tilbyr, kan vi innhente følgende kategorier av opplysninger:

  • Kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Transaksjonsinformasjon, inkludert kjøpshistorikk.
  • Informasjon om kommunikasjon mellom deg og oss, inkludert e-postkommunikasjon, chat, kommentarer og vurderinger som er innhentet gjennom undersøkelser eller som du har lagt ut på kanalene våre eller på sosiale medier.
  • Digital informasjon som innhentes når du besøker nettstedene våre, applikasjonene våre eller andre digitale plattformer. Hvis du abonnerer på nyhetsbrevene våre, kan vi innhente opplysninger om hvilke nyhetsbrev du åpner, plasseringen din når du åpner dem og om du benytter eventuelle nettkoblinger i nyhetsbrevene. 
 
HVOR HENTER VI DATAENE DINE FRA

Det aller meste av informasjonen vi har om deg, har du selv oppgitt. I noen tilfeller kan vi også få informasjon fra samarbeidspartnere.
 
HVORFOR VI BRUKER OPPLYSNINGENE DINE

Vi behandler personopplysninger til følgende formål:

Bestilling
Vi bruker informasjon for å tilrettelegge, behandle og bekrefte bestillinger. Juridisk grunnlag: Slik informasjon behandles for å oppfylle avtalen (bestilling av varene hos Janusfabrikken).  Vi vil bare innhente slik informasjon på grunnlag av samtykke fra deg.
Vi videreformidler ingen informasjon om deg til andre.

Kommunikasjon
Vi bruker informasjon fra deg for å kunne tilby deg relevant informasjon om varene vår som vi tror er relevant for deg.
Vi bruker slik informasjon for å tilby viktig informasjon om kjøpene dine som er nødvendig for å oppfylle avtalen vår med deg.

Direkte markedsføring
Vi bruker informasjon fra deg for å tilby deg nyhetsbrev og tilbud fra oss.
Så lenge du har et eksisterende kundeforhold med oss, er all bruk av slike opplysninger for å reklamere for tjenestene våre basert på at vi har en legitim interesse av å tilby deg relevant informasjon og relevante tilbud. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon og slike tilbud. Hvis du ikke har et eksisterende kundeforhold med oss, vil vi bare bruke opplysningene om deg for å sende deg markedsføring hvis du har gitt samtykke.
 
Statistikk og analyse
Vi bruker anonymisert informasjon for å kunne generere statistikk og analyser
 
HVOR LENGE LAGRER VI PERSONOPPLYSNINGER?

Vi vil bare lagre personopplysningene dine så lenge som nødvendig for å oppfylle formålet de behandles for.
Vi vil lagre informasjon om deg så lenge du ønsker å stå i et kundeforhold til oss. Du kan når som helst slette din profil fra Min side.  Dine økonomiske transaksjoner med oss oppbevarer vi så lenge myndighetene pålegger oss å gjøre dette.
Vi vil lagre informasjon når det kreves av gjeldende lov, f.eks. regnskapsloven.
Hvis du har gitt samtykke til å motta informasjon og markedsføringsmateriell, vil vi lagre informasjon om deg som lar oss gjøre dette.
 
HVORDAN KAN MAN FÅ TILGANG TIL, KORRIGERE ELLER SLETTE PERSONOPPLYSNINGER ELLER SENDE KLAGER?

Du kan når som helst kontakte oss hvis du ønsker å få tilgang til eller korrigere personopplysningene dine. Du kan også be om et eksemplar av informasjonen vi har innhentet om deg.
Du kan be oss om å slette informasjon som vi har innhentet fra deg. Vi er derimot pålagt å oppbevare den informasjonen som kreves for å oppfylle avtalen vår med deg, samt informasjon som er nødvendig for å overholde gjeldende lover og regler eller krav fra myndighetene.
Hvis du mener at vi ikke bruker eller håndterer personopplysningene dine på riktig måte, kan du klage til Datatilsynet. Før du sender en slik klage, ber vi om at du tar kontakt med oss, siden det kan være at vi kan gi deg de svarene du trenger og få rettet opp potensielle misforståelser.
 
INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler på Janusfabrikken AS´s nettsteder for å sikre at de fungerer etter hensikten, for å kunne analysere trafikken på nettstedene og for å se hvilke områder av nettstedene du har vært inne på. Les retningslinjene våre om informasjonskapsler
 
ENDRINGER I DENNE PERSONVERNINFORMASJONEN

Fra tid til annen vil vi kunne oppdatere denne personverninformasjonen. Du vil få varsel om disse endringene når og hvor dette er hensiktsmessig; de kan eventuelt publiseres på startsiden vår. Alle endringer vil først tre i kraft etter at de har blitt kommunisert/publisert.
 
KONTAKTINFORMASJON

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du sende oss en e-post på salg@janus.no eller sende en henvendelse til Janusfabrikken AS, Stephansens veg 35, 5267 Espeland.